MXUS 1000W Suoravetoinen takanapamoottori 26″ vanteella, kierrepakalle.

395,00 

Unohda ylihintaiset ja vanhanaikaiset Crystalytet, tästä suosittu MXUS:n suoravetomoottori, josta saadaan tarvittaessa rutistettua piikkitehoa Ferrofluidaamalla se n. 5000-wattia (Kellyn KLS7218S:llä ja kunnollisella 72V-akulla)

MXUS käyttää suoravetomoottoreissaan 0,35mm:n laminointia, perinteisen 0,50mm:n sijaan, jota esim. Crystalyte käyttää edelleen.

0,35mm:n laminointi pienentää vierimisvastusta, joten moottori rullaa paremmin.

Kellyn KLS-sarjan siniaaltokontrollerilla tästä suoravetomoottorista saadaan äänetön, samalla se on kaikkein huolettomin moottorivaihtoehto, koska se ei sisällä rattaita, eikä myöskään rasita pyörän voimansiirtoa, kuten keskimoottorit tekevät.

Tätä moottoria voit ruokkia esim. pienimmällä Kellyn KLS7212S-siniaaltokontrollerilla, jolla siitä saadaan esim. 48-voltin akulla 2000-wattia ja 72-voltin jännitteellä n. 3000-wattia.

Tai jos se ei riitä, niin tehonkestoa saadaan lisää Ferrofluidauskäsittelyllä  jolloin piikkitehonkesto on luokkaa 5000-wattia, se taas saadaan aikaiseksi Kellyn KLS7218S-siniaaltokontrollerilla käyttäen 72-voltin akkua.

Lämpöanturia moottorissa ei ole valmiina, mutta se voidaan lisätä 40€:n lisähintaan, tai Ferrofluidauksen yhteydessä 20€:lla.

Yli 3000-watilla on ehdottoman suositeltavaa lämpöanturin käyttö yhdessä Cycle Analystin kanssa

Mainitse tästä tilauksen yhteydessä.

Moottorin kV-arvo on n. 6,9 RPM/V, eli se on ns. vääntävä malli.

Kyseinen moottorimalli on testipyörässämme kokeiltavissa 5kW:n versiona!

Kysy pakettihintaa haluamillesi tuotteille!

Email: akkutehdas (at) gmail.com

Out of stock

Category: