Akkutehtaan Suomessa rakennetut  Hetivalmiit akut

Uudesta tuoteryhmästämme löydät akut, jotka ovat heti valmiina varastossamme, mukana on satunnaisesti myös käytettyjä akkuja.

 

!!!   Nyt tarjouksessa erä LG:n 21700-sarjan M50-suurkapasiteettisilla kennoilla rakennettuja akkujamme   !!!

Niissä on akun kokoon ja painoon nähden paljon kapasiteettia, mutta kohtuullisen vähän virranantokykyä.

Ne sopivatkin mainiosti pienitehoisiin sähköpyöriin ja muihin sähköajoneuvoihin, joihin halutaan mukavasti kapasiteettia.

Huomaathan, että KAIKKI myymämme akut ovat meillä Suomessa rakennettuja laatuakkuja Suomitakuulla.

Älä siis vertaa hinnoittelua muiden suomalaistenkin myyjien myymiin, usein jopa 12-vuotiaiden kiinalaisten tyttöjen luomuksiin.

Ne toki näyttävät aivan samalle päällepäin, mutta akun sisäinen rakenne on niissä lähes poikkeuksetta ala-arvoista, varsinkin paloturvallisuus huomioiden sellainen kannattaa jättää hankkimatta.

Mitäpä jos Kiinasta hieman edullisemmin tilaamaasi akkuun tulisi jotain vikaa, mieti olisiko itselläsi kesken ajokauden malttia alkaa testaamaan kiinalaisen akun takuun toimivuutta kaikkine viiveineen, varsinkaan tässä maailman tilanteessa?

Ja muistathan, kaikissa uusissa Hailong -ja Reention-akuissamme on 24kk:n takuu! Ilmoitamme myös kaikki kapasiteetit rehellisesti TODELLISELLA käyttöjännitteellä laskettuna, emmekä täyteen ladatun akun jännitteellä, tms. kieroilua.

Lisäksi mainittava, että “52-voltin akku” on todelliselta jännitteeltään 50,4V, samoin “48-voltin akku” on todellisuudessa 46,8V. Ota tämä huomioon, kun tutkit kilpailijoidemme väitteitä akkujensa kapasiteetista.

Nyt erä suosittuja laatuakkujamme alennuksessa!

36-voltin hetivalmiit akut

48-voltin hetivalmiit akut

52-voltin hetivalmiit akut