Siniaaltokontrolleri Kelly KLS7218S

319,00 

Kellyn KLS-sarjan 72-volttisista keskimmäinen malli, siniaaltotekniikkaa hyödyntävä (Sine wave), eli tekee esim. suoravetonapamoottorista käytännössä äänettömän.

Tämä on oivallinen kaveri esim. QS-Motorin, MXUS:n yms. 3000W ja yli suoravetoisen napamoottorin kanssa, voima ei lopu heti kesken.

Laaja käyttöjännitealue; 18-90 volttia.

Ehdoton maksimi siis 90 volttia, jota ei saa ylittää. Tämä kannattaa ottaa huomioon akuston maksimilatausjännite huomioiden.

Kelly ilmoittaa perinteisesti maksimivirran vaihevirtana (Phase amps), tässä mallissa siis 180A, tämän kun jakaa n. 2:lla, niin saadaan maksimi akkuvirta (Batt amps), eli n. 90A

Maksimitehoa tällä kontrollerilla saadaan siis 72 voltin akulla n. 6,5 kilowattia.

Tuhdit akku- ja vaihekaapeloinnit.

Ledeillä luettava vikadiagnostiikka.

Ei sovellu suoraan liitettäväksi Cycle Analystin kanssa, mutta väliin liitettävän shunttimoduulin kanssa onnistuu kyllä.

Kontrollerin mitat oheisessa tuotekuvassa, muoto on kapean pitkulainen, huomioi asennuspaikassa myös kaapeloinnin ja liittimien vaatima lisäpituus, n. 5 cm. Paino n. 1 kg

Mukaan tulee vesitiiviit liittimet kontrollerin ohjauskaapeleille.

Kontrollerin paino on n. 950g.

Tilaa samalla täältä Bluetooth-Dongle jolla kontrollerin säätö onnistuu vaikka tien päällä Android-puhelimella tai tabletilla, sillä teet myös kontrollerin ja moottorin parituksen.

Out of stock

Category: