Siniaaltokontrolleri Kelly KLS7218S

319,00 

Kellyn KLS/S-sarjan 72-volttisista keskimmäinen mallimme, FOC-siniaaltotekniikkaa hyödyntävä (Sine Wave), eli tekee esim. suoravetonapamoottorista käytännössä äänettömän.

Tämä on oivallinen kaveri esim. QS-Motorin, MXUS:n yms. 3000W ja sitä tehokkaampien suoravetoisen napamoottorin kanssa, voima ei lopu heti kesken.

Laaja käyttöjännitealue; 18-90 volttia.

Ehdoton maksimi siis 90 volttia, (Litium-Ion-akku 21S) jota ei saa ylittää. Tämä kannattaa ottaa huomioon akuston maksimilatausjännite huomioiden.

Kelly ilmoittaa perinteisesti maksimivirran vaihevirtana (Phase amps), tässä mallissa siis 180A.

Maksimi akkuvirta (Batt amps) on n. 95A, sen mukaan pitää akkukin siis mitoittaa, mikäli mielii ottaa tästä kaiken irti.

Maksimitehoa tällä kontrollerilla saadaan siis 72 voltin akulla n. 7 kilowattia.

Tuhdit akku- ja vaihekaapeloinnit.

Ledeillä luettava vikadiagnostiikka.

Ei sovellu suoraan liitettäväksi Cycle Analystin kanssa, mutta väliin liitettävän shunttimoduulin kanssa onnistuu kyllä.

Kontrollerin mitat oheisessa tuotekuvassa, muoto on kapean pitkulainen, huomioi asennuspaikassa myös kaapeloinnin ja liittimien vaatima lisäpituus, n. 5 cm. Paino n. 1 kg

Mukaan tulee vesitiiviit liittimet kontrollerin ohjauskaapeleille.

Kontrollerin paino on n. 950g.

Tilaa samalla täältä Bluetooth-Dongle jolla kontrollerin säätö onnistuu vaikka tien päällä Android-puhelimella tai tabletilla, sillä teet myös kontrollerin ja moottorin parituksen.

5 in stock

Category: