Siniaaltokontrolleri Kelly KLS7218S

299,00 

Kellyn KLS-sarjan 72-volttisista keskimmäinen malli, siniaaltotekniikkaa hyödyntävä (Sine wave), eli tekee esim. suoravetonapamoottorista käytännössä äänettömän.

Tämä on oivallinen kaveri esim. Cromotorin, QS-Motorin, MXUS:n yms. suoravetoisen napamoottorin kanssa, voima ei lopu heti kesken.

Laaja käyttöjännitealue; 18-90 volttia.

Ehdoton maksimi siis 90 volttia, jota ei saa ylittää. Tämä kannattaa ottaa huomioon akuston maksimilatausjännite huomioiden.

Kelly ilmoittaa perinteisesti maksimivirran vaihevirtana (Phase amps), tässä mallissa siis 200A, tämän kun jakaa n. 2-2,5:llä, niin saadaan maksimi akkuvirta (Batt amps), eli n. 80A

Maksimitehoa tällä kontrollerilla saadaan siis 72 voltin akulla melkein 6 kilowattia.

Tuhdit akku- ja vaihekaapeloinnit.

Ledeillä luettava vikadiagnostiikka.

Ei sovellu suoraan liitettäväksi Cycle Analystin kanssa, mutta väliin liitettävän shunttimoduulin kanssa onnistuu kyllä.

Kontrollerin mitat oheisessa tuotekuvassa, muoto on kapean pitkulainen, huomioi asennuspaikassa myös kaapeloinnin ja liittimien vaatima lisäpituus, n. 5 cm. Paino n. 1 kg

Mukaan tulee vesitiiviit liittimet kontrollerin ohjauskaapeleille.

Lisävarusteena saatavissa Bluetooth-palikka, jolla kontrollerin säätö onnistuu vaikka tien päällä Android-puhelimella tai tabletilla.

5 in stock (can be backordered)

Category: