Moottorit

Meiltä Suomen taatusti laajin valikoima viritysmoottoreita ja muita suuren tehon kestäviä moottoreita ! ! !

Olemme jakaneet moottorit seuraavasti:

  • Vakiot 250-3000-watin kestävät napamoottorit
  • Viritysmoottorit, eli rankempaan käyttöön tarkoitetut moottorit, joiden tehoalue 3000-20000-wattia

Viritysmoottoreihin olemme tehneet valmiiksi Ferrofluidauskäsittelyn + tiivistyksen eliminoimaan suoravetoisten moottoreiden taipumusta kuumentua suuremmilla tehoilla.

Ferrofluidaus ei poista ongelmaa kokonaan, mutta auttaa selvästi; moottoria on mahdollista kuormittaa tapauksesta riippuen jopa 50-100% enemmän!

Ferrofluidaus vaikuttaa parhaiten mekaaniseen kuumenemiseen, eli moottorin tasaisesti kuumentuessa, se johtaa staattorissa syntyvän ja normaalisti varastoituvan lämmön moottorin ulkokuoreen, josta se johtuu/jäähtyy ulkoilmaan.

Jos moottorin käämeihin ajetaan paikallisesti liikaa virtaa, ei Ferrofluidauskaan tietysti auta, vaan liika virta tekee tuhojaan ja polttaa käämityksen poikki.

Siihen ei välttämättä ehdi edes lämpöanturi/lämmönhallinta reagoimaan.

Normaali napamoottori ilman Ferrofluidausta ei haihduta syntyvää lämpöä paljoakaan, tämän voi itse helposti todeta, jos moottorissa on lämpöanturi, joka on yhdistetty esim. Cycle Analystiin.

Ajettaessa moottorin limiitillä, se saattaa kädellä tunnustaeltaessa olla kädenlämpöinen, mutta Cycle Analyst kertoo toista; moottori saattaa tehdä kuolemaa, lämpötilojen huidellessa 130-asteen pahemmalla puolella!!!

Tästä syystä ilman ferrofluidausta tehty lämpöjen kokeilu käsivaralla, ilman lämmön todellista mittaamista moottorin sisältä on täysin turhaa.

Muistathan että meiltä saat täyden palvelun;

Joko moottorit sellaisenaan, tai pinnattuna valmiiksi halutulle vanteelle.

Ja muista aina pyytää tarjous hiemankaan suuremmista kokonaisuuksista!

E-Mail: akkutehdas (at) gmail.com

Vakiot napamoottorit, 250W-3000W

Viritysmoottorit, tehoalue 3000-20000W