ATX Dominator

Tässä se nyt on, sähköpyörien kunkku!

Tehoa jopa 16kW !

Akkukapasiteettia jopa 5000Wh!

Hinta alkaen 4495€.

Mallista riippuen:

Dominatorin runko mahdollistaa monenlaiset kombinaatiot niin moottorin, kontrollerin, kuin akunkin suhteen.

Kysy Dominatorin tarkempaa toimitussisältöä:

akkutehdas (at) gmail.com

Oletko kyllästynyt kalliidenkin “merkkipyörien” moniin, erilaisiin rajoitteisiin? 

Niissä nopeus on rajoitettu, tehot ovat rajalliset ja akkukin on sidottu tietyn merkin omaan, hinnaltaan kalliiseen ja rajattuun valikoimaan, jossa on tarjolla pääsääntöisesti vain pienikapasiteettisia akkuja.

Miltä kuulostaisi pyörä, jossa kyseisiä kompromissejä ei ole ja osatkin saat valita juuri oman makusi ja budjettisi mukaan?

Tuomme markkinoille ATX-tuotemerkillä valikoiman asiakkaan tarpeisiin rakennettuja nopeita sähköpyöriä, joissa sinun ei tarvitse tyytyä valmistajan valitsemiin komponentteihin.

Dominator on alunperinkin suunniteltu sähköpyöräksi reilunkokoisen akkukotelonsakin puolesta, jossa jopa 5000Wh:n akku on mahdollinen.

Napamoottoreita varten takadropit ovat tukevat, joten erillisiä huollon kannaltakin hankalia Torque Armseja ei siis tarvita. 

Miksi maksaa turhaan tuhansia euroja pyörästä, joka muuten olisi kelvollinen, mutta siihen saa olla ensimmäisenä ostamassa toisen akun, vaihtamassa paremman keulan ja päivittämässä jarrutkin kunnollisiin?

Silloin kalliista pyörästä tulee helposti vielä kalliimpi, lisäksi lähes kaikki tavalliset merkkipyörät ovat täynnä sähköistykseen liittyviä osia, joita ei käyttäjä voi vaihtaa niiden rikkouduttua, puhumattakaan, jos haluaisi vaihtaa niitä paremmiksi.

Moniin sähköpyöriin saa toki hankittua nopeuden nostamiseen tarkoitetun “lastun” jälkeenpäin, mutta silloin yleensä loppuu pyörän takuu, pienehkö akku hyytyy entistä aiemmin, vaikka tehoa ei olisi edes aiempaa enempää ja aiemmin kelvanneet alkuperäiset jarrutkaan eivät enää yleensä riitä, jos pyörä alkaa kulkemaan 25km/h:n sijaan 50km/h.

Meiltä saat niin Shimanon perusjarruja, kuin myös esim. Maguran nelimäntäisillä jarrusatuloilla varustettuja, sähköpyöriin tarkoitettuja, todella tehokkaitakin jarruja.

HUOM!

Vastaavia sähköpyöriä saat toki myös ulkomailta, kuten Puolasta, Sloveniasta yms.

Mutta miksi ihmeessä mennä merta edemmäs kalaan, kun saat Suomesta Suomessa kootun sähköpyörän oman makusi mukaan ja vieläpä suomalaisella takuulla?

Voit toki tilata ulkomailta vastaavan pyörän hieman edullisemmin, mutta mieti sitä ennen hetki näitä asioita:

Tiesitkö esim. että tilatessasi ulkomailta sähköpyörän, et voi lähettää sitä akun kanssa takaisin?

Samoin, jos akkuun tulisi jotain vikaa, et voi lähettää sitäkään korjattavaksi yms.

Me huollamme ja korjaamme myymämme sähköpyörät ja akut, suomalaisella ammattitaidolla.

Hintamme eivät ole tarkoituksella niin halvat, kuin ulkomailta tilatessasi, mutta silti erittäin kilpailukykyiset, kun lasketaan kaikki kustannukset mukaan.

Vastaavan pyörän lähettäminen ulkomailta maksaa yleensä n. 400-550€. Mieti, jos tuollaiseen pyörään tulisi jotain vikaa ja se pitäisi lähettää takaisin korjattavaksi, takuuaikana, tai varsinkin sen jälkeen.

Kuinka moni myyjä maksaisi rahtikulut ulkomaille takuuaikanakaan edestakaisin, varsinkin jos kyseessä on jokin pikkuvika?

Entäpä takuuajan jälkeen? Silloinkaan emme jätä asiakastamme pulaan, vaan korjaukset tehdään ilman merkkipyörien kallista varaosajärjestelmää kalliine testereineen yms.  Nämä seikat lisäävät taatusti myös myymiemme pyörien jälleenmyyntiarvoa.

Lisäksi huomaa monien kilpailijamme tapa ilmoittaa pyöriensä max. teho virheellisesti täyteen ladatusta akusta!

Me ilmoitamme ne kuten kuuluukin, eli nominaalijännitteellä mitaten.

Osta suomalaista laatutyötä, johon saat myös Suomessa toimivan takuun!

Kysy lisää Dominatorista:

akkutehdas (at) gmail.com