Vaihtopyörä: ATX Dynafat 2000W / 1008Wh:n akulla, runkokoko 18,5″

2 695,00 

MYYTY!!!

Asiakkaaltamme juuri vaihdossa tullut 2000-watin tehoinen ATX Dynafat, nyt oikein sopivaan hintaan!

Mielenkiintoinen vaihtoehto markettien tylsille, hitaille ja pieniakkuisille sähköpyörille, joissa yhä useampia häiritsee suurten valmistajien rajoitetut suljetut järjestelmät.

Tässä yksilössä varusteena myös lämpökahvat!

Runkokoko 18,5″ Sopii parhaiten n. 170-180cm:n pituisille kuskeille.

Miksi hankkia tavallinen hidas merkkipyörä, jossa avustus töksähtää samantien 25km/h:n ja jos sitä yrität kiertää laittamalla pinnamagneetin poljinkampeen, jotta saisit edes hieman lisää huippuja, niin nopeus- ja matkamittari alkaakin näyttämään perunoita?

Toki voit kiertää sen jollain merkki- ja mallikohtaisella speedboxilla, mutta sitten loppuukin pyörästä takuut ja sen pieni akku loppuu vielä aikaisemmin, kuin ennen rajoituksen poistoa yms. harmia.

Tässä Dynafatissä on jo vakiona tehoa mukavat 2000-wattia, peukalokaasu, akkukapasiteettia kivat 1008Wh ja se kulkee rajoittamattomana n. 50km/h, joten työmatkat ja muut sekalaiset ajot sujuvat tällä ripeästi.

Nopeuden saa toki edelleen rajoitettua näytön kautta haluamakseen.

Tämä on mallistomme myydyin pyörämallimme.

Moottorina on laadukas MXUS:n fätin alennusvaihteellinen takanapamoottori.

Pyörän akku on luonnollisesti Suomessa Akkutehdas Helsinki Oy:n rakentama laatuakku.

Akkuna 52-voltin malli, kennoina Samsungin uudemman formaatin 50E-kennot, kapasiteettia 1008Wh, akussa on lisäksi Bluetooth/Smart-BMS, joten voit seurata akun kuntoa yms. kätevästi kännykällä.

Näyttönä ja kaikkea ohjaamassa on tietysti Cycle Analyst V3 DPS, jossa esim. kolmiasentoinen tehokarttakytkin, sekä diginapilla hallittava poljinavustus, jossa 10kpl eri avustustasoja.

Moottorin lämmönhallinta tapahtuu sivistyneesti kahdessa vaiheessa.

Peukalokaasu.

Fätin ilmakeula 120mm:n joustolla.

Jarruina tehokkaat Maguran MT5e-sähköpyörän jarrut Maguran 203mm:n jarrulevyillä.

Vaihteistona Shimanon XT10spd.

Ajokilometrit: alle 2500km.

Pyörä on myyty tasan kaksi vuotta sitten tyytyväiselle asiakkaallemme, joka vaihtoi sen nyt 10kW:n tehoiseen Dynamics-pyöräämme.

 

Varusteita:

  • Tehokkaat LED-valot edessä ja takana, ne saa helposti päälle ja pois ohjaustangon napista, virtansa se ottaa pyörän akusta, eli ei enää hankalia pariston vaihtoja ja erillisten akkujen lataamista.
  • Kokopeittävät lokasuojat
  • Lämpökahvat

Huippunopeus rajoittamattomana yli 50km/h, mutta tämänkin pyörän saat halutessasi ohjelmoituna L1E-a luokan sähköajoneuvoksi veloituksetta.

HUOM! Tämänkin pyörän voit nyt tilata osamaksulla, pakkaus- ja rahtikulut Suomeen tälle ovat 90€, nouto 0€.

Tälle käytetylle pyörälle tulee 1kk:n takuu.

Out of stock

Category: