Sale!

Rivakka ATX Dynafat 7200W/1728Wh

5 795,00 

MYYTY! ! !

Nyt olisi juuri valmistunut herkku tarjolla talvihintaan -500€:n alennuksella!

Nappaa pois, ennen kuin joku muu vie!

Tätä et suomalaisista pyöräkaupoista löydä ja muualta ei kannata edes tilata:

Akkutehtaan Suomessa rakentama varsin häijy Dynafat-pyörä, Manitou Mastodon-keulalla ja Deoren jarruilla/vaihteistolla, sekä hyvillä varusteilla.

Pyörässä on valmiiksi 26″ x 4,8″ Schwalben todella laadukkaat ja pitävät nastarenkaat, joissa nastoja 328kpl/rengas!

Tehoa on pyörässä reilusti: 7200W ja 72-voltin akun kapasiteetti mukavat 1728Wh.

Tehojansa se ei juuri päälle päin huutele, mutta liikahtelee jo ihan toiseen tahtiin, kuin kaupan aneemiset 250-wattiset!!

Huippuja pyörä ottaa rajoittamattomana n.65km/h ja vääntöä tässä paholaisessa piisaa pienelläkin kaasunliikkeellä yllin kyllin.

 

Toki tämäkin pyörä saadaan rajoitettua tarvittaessa veloituksetta L1e-A luokan säännösten mukaan, eli 1000W ja 25km/h.

Silloin rajoituksia ei ole mahdollista kiertää tien päällä.

L1e-A-luokan ajoneuvo vaatii tieliikenteessä käytettynä liikennevakuutuksen, joka on yhtiöstä riippuen vain n. 100€/vuosi.

 

Runkokokona L, sopii parhaiten n. 175-188cm:n pituiselle kuskille.

Nousua omaavan ohjaustangon ansiosta tässä pyörässä on ryhdikäs ajoasento.

 

Ja jos vielä joku ihmettelee, että miksi käytämme napamoottoria, niin lukaise tämä:

Tällainen tehokaskaan napamoottori ei rasita pyörän omaa voimansiirtoa, vaan juurikin päinvastoin. Useimmiten voimansiirto pääsee näissä jopa helpommalla, kuin luomupyörässä.

(Keskimoottoreista puhumattakaan, ne vasta voimansiirtoa syövätkin, joten kannattaa muistaa, että voimansiirron huoltamiseen/kustannuksiin/käyttökatkoihin saa niillä varautua)

Tällainen käyttämämme suoravetoinen napamoottori on samalla myös kaikkein huoltovapain sähköpyörän moottori, koska siinä ei ole muita liikkuvia osia, kuin laakerit.

Tästä syystä ko. moottorityyppi on siniaaltokontrollerilla varustettuna myös markkinoiden hiljaisin, pyörän renkaistakin lähtee enemmän ääntä.

Moottorin Hall-antureitakin tässä moottorissa on kaksi settiä, joten jos yhteen anturiin tulisikin jotakin vikaa, niin toisen Hall-setin voit vaikka tien päällä vaihtaa hetkessä liitintä vaihtamalla ja meno jatkuu. Eli ei siis pajalle kuukausiksi odottelemaan uutta moottoria ja kohta on ajokausi ohi, ennen kuin pyörän saa takaisin tai muuta turhauttavaa.

Kapasiteettia akussa on siis muhkeat 1728Wh, joten pidemmätkin päiväreissut ovat mahdollisia, eikä metsähommissakaan tarvitse suunnata heti kotia kohti, juuri kun homma alkoi olemaan hauskaa. Ja kyllä, tämä on napamoottoristaan huolimatta (tai jopa siksi) ihan maastokelpoinen pyörä, vääntöäkin piisaa moottorissa hankaliin paikkoihin yllinkyllin, eikä tarvitse jännittää, että meneekö se noin hankalan näköisen mäen ylös, vai tullaanko sieltä selälleen alas. Napamoottorin ansiosta tässä pyörässä ei vaihteenkaan tarvitse olla kohdillaan, vaan näillä tehoilla ja peukalokaasulla selviää mistä vain tilanteesta.

Faktatietoa:

Asiakkaissamme ja tuttavapiirissämme on jo paljon porukkaa, jotka ajelevat metsässä(kin) paljon mieluummin suoravetonapamoottorisella sähköpyörällään, vaikka heillä olisi ollut yhtälailla mahdollisuus hakea kaupasta se “kovan merkin” 250W-pyörä, kuten about kaikki ihmiset tekevät.

Silti he ovat päätyneet tällaiseen pyörään. Miksikö? Tule ihmeessä kokeilemaan, niin asia selviää hetkessä.

Toisaalta jos vauhti pelottaa, niin jätä tämä pyörä suosiolla väliin ja hae se kaupan rauhallinen 250W-pyörä mieluummin alle 😉

Useimmiten heilläkin on itsellään sellainen keskimoottorinen 250W-pyörä jo ollutkin, mutta kuten jo hyvin tiedämme, se on vasta pieni askel luomupyörästä eteenpäin.

Tällä pyörällä ylämäet ovat todellakin alamäkiä, joten tällä ei pääse sanomaan, että menipä se uusi ja kallis sähköpyöräni juuri ja juuri tuon jyrkän mäen ylös hissunkissun nitkuttamalla, (kun juuri sopiva vaihde on valittuna, täysi avustus ja kaikki voimat omista jaloista olivat käytössä), vaan tällä ne kaikki samat ylämäet menevät lentäen ylös. Mikään ei toki estä tälläkään pyörällä ajamasta pienemmillä avustuksilla, mikäli haluaakin nimenomaan ottaa jaloistaan kaiken irti, se ei ole kiellettyä, eikä mitenkään estetty.

Tällä ajaessasi saat halutessasi oikeasti sitä adrenaliinia, jota useimmat kaipaavat, kun ajetaan jollain muulla kuin luomupyörällä, jossain muualla kuin alamäessä. (sinne on sitten toki ihan omat vehkeet, mutta tällä pyörällä sinun ei tarvitse etsiä alamäkiä saadaksesi sitä kaivattua vauhdin hurmaa)

Joten ylämäkiä ei tarvitse rimpuilla pienillä vaihteilla ylös, kuten 250W-keskimoottorisilla “sähköpyörillä”, vaan näillä 7kW:n tehoilla mäet mennään jo rivakasti ylös!

 

Pyörässä on siis tosiaan oikein ripeä tekniikka:

Suoravetoinen 3000W/45mm/4T-napamoottori, josta otettu Kellyn KLS7218S-kontrollerilla 7000-wattia.

Moottori on Ferrofluidattu ja siinä on 10K-lämpöanturi kaksivaiheista lämmönhallintaa varten.

72V-akku on koteloitu tyylikkäästi 3D-tulostettuun koteloon.

Akku on luonnollisesti Akkutehdas.com:n Suomessa rakentama akku, Suomitakuulla.

Akun kennoina Molicelin todella laadukkaat P42A-kennot. Tästä akusta saisi piikkitehoa helposti 13kW:n verran, joten tässä yhteydessä ei mennä vielä akun suhteen edes mitenkään “rajoilla”

Akku on muodossa 20S6P ja se sisältää Smart/Bluetooth-BMS:n, joten akun kunnon seuranta tapahtuu helposti kännykällä.

Pyörälle + akulle 12kk:n takuu, ei koske kuluvia osia.

Mukaan tulee 300-watin 72V-laturi, jolla akku latautuu alle 7:ssä tunnissa tyhjästä täyteen.

Lisähintaan löytyy tehokkaampaa laturia, esim. 600W ja 800W.

 

Kaikkea on ohjaamassa/näyttönä tietysti vapaasti ohjelmoitava Cycle Analyst kaikilla herkuilla.

Diginapilla ohjataan poljinavustuksen tasoja, joita tässä pyörässä on 5kpl ja lisääkin saadaan laitettua.

Analogisella “jemmanapilla” saadaan huomaamattomalla peukalonliikkeellä näpäytettyä lailliset tehot ja nopeus, 1000W ja 25km/h.

Tämä ei toki tee pyörästä laillista, mutta saattaa antaa mielenrauhaa.

Portaaton peukalokaasu on tietysti itsestään selvyys, kuten kaikissa pyörissämme.

 

Jarruina hydrauliset ja tehokkaat Shimanon Deore BR-M6100:t.

Jarrulevyinä Shimanon kelluvat levyt, 203mm:n jarrulevyillä edessä ja 180mm takana, jarrut ovat jarruantureilla varustettuina tietysti.

Tässä pyörässä myös Regen, joten jokaisella jarrutuksella keräät myös virtaa takaisin akkuun päin ja jarrupalatkin säästyvät samalla!

Vaihteistona Shimanon Deore 10-SPD.

Keulana Fättimaailman parhaimmistoa, Manitou Mastodon 120mm:n FAT-ilmakeula.

Lisävarusteina tässä yksilössä:

  • Täyspeittävät lokasuojat
  • Tehokas LED-valosarja, (etu + takavalo) joka menee päälle ja pois kätevästi yhdestä ohjaustangon napista.
  • Hissitolppa 120mm:n liikeradalla
  • Regen
  • Seisontajalka

 

Pyörä on heti luovutettavissa.

Pyörän saat myös kuljetettuna kotiovellesi 150€:n lisähinnalla, kysy lisää: akkutehdas@gmail.com

Tai voit toki noutaa sen Vuosaaresta liikkeestämme, jossa se on sovittaessa myös koeajettavissa.

Out of stock

Category: