Sale!

Ripeä 2WD ATX Dynafat 2,8kW/1147Wh

3 995,00 

MYYTY ! ! !

Nyt olisi harvinaisuus tarjolla!

Akkutehtaan Suomessa rakentama 2WD-Fätti!

 

Huom, nyt otettiin kevättarjouksena 1000€ hinnasta pois ja vielä valmiiksi asennetut täyspeittävät lokasuojat kaupan päälle!

 

Alle 100km ajettu ripeä ja varsinkin talviajossa erittäin pätevä kaksivetoinen fätti Shimanon XT:n osilla ja hyvillä varusteilla oleva esittelypyörämme lähtee nyt erittäin sopivaan hintaan!

Totta tosiaan, tässä se olisi: 2,8-kilowatin tehoinen ATX Dynafat, joka repii molemmista päistä, joten etenemiskyky varsinkin talvella on varmistettu!

Ja kahden vääntävän moottorin ansiosta on maastoajossa kesälläkin voimaa tarjolla todella muhkeasti.

Tehoa on siis yhteensä 2,8kW ja vääntöä on sitten todella reilusti, irroitettavan 48-voltin akun kapasiteetti on mukavat 1147Wh.

Ja akkua voit ladata ihan mielesi mukaan joko kiinni pyörässä, tai irrallaan.

HUOM: Tätä akkua on mahdollista ladata sen XT60-liittimen kautta jopa esim. reppuun mahtuvalla 600-watin pikalaturillamme, jolloin tyhjästä täyteen latausaika on vain n. 2h!

Edessä on nimenomaan fätin etumoottoriksi tarkoitettu 750W-moottori, josta otetaan 1,4kW:n tehot kanadalaisen Grinin sivistyneellä siniaaltokontrollerilla, joka on täysin piilossa akkutelakan alla. Ei siis mitään ulkoisia kontrolleribokseja.

Keulana tässä pyörässä on kaksivetoisuuden takia erittäin tukeva tuplakruunuinen jäykkä keula, johon etunapamoottorin tukeva kiinnitys on varmistettu tietenkin Grinin kunnollisilla, rosterisilla Torque Armseilla, molemmin puolin.

Tässä pyörässä ei etuhaarukan kestävyydestä tarvitse kenenkään olla siis huolissaan.

Ja leveillä läskikumeilla saadaan joustoa pyörän molempiin päihin matalilla ilmanpaineilla, rohkeasti kokeilemaan vaikka 0,5 Barin paineilla!

 

Ajokokemus on jotain aivan eri luokkaa, kuin kaupan mukamas vääntävillä 250-wattisilla sähköpyörillä, joissa lisäksi rajoitus astuu 25km/h:n kohdalla mukaan, erittäin tylsää, boring!
Tämä kaikki on itse kokeiltava, muuten se on vain lukuja paperilla!

Huippuja pyörä ottaa rajoittamattomana n. 55km/h ja vääntöä tässä paholaisessa piisaa pienelläkin kaasun liikkeellä yllin kyllin, kun kaksi todella vääntävää moottoria lähtee vetämään yhtäaikaa.

Toki tämäkin pyörä saadaan rajoitettua tarvittaessa veloituksetta L1e-A luokan säännösten mukaan, eli 1000W ja 25km/h.

Silloin rajoituksia ei ole mahdollista kiertää tien päällä.

L1e-A-luokan ajoneuvo vaatii tieliikenteessä käytettynä liikennevakuutuksen, joka on yhtiöstä riippuen vain n. 100€/vuosi.

(Huomaathan, että ko. pyörällä saat ajaa rajoittamattomana vain suljetulla alueella)

HUOM: Tätä pyörää ei ole mahdollista saada työsuhdepyöräksi.

 

Pyörässä on tosiaan oikein rivakka tekniikka:

Keskimoottorina tässä pyörässä on erittäin suosittu, kestävä ja vääntävä Bafangin BBSHD.

Sehän on kiitelty moottori, joka tehoillaan ja väännöllään pesee mennen tullen kaikki kaupanpyörien 250W-dildon moottorit.

Mutta ei sekään mielestämme ihmeisiin toki pysty, joten tässä pyörässä on lisävoimaa ja etenemiskykyä tuomassa myös etunapamoottori.

BBSHD-keskimoottori on tässä pyörässä perusajossa aina käytössä poljinavusteisena, mutta heti kun peukalokaasuun kosketaan, niin myös etuveto lähtee mukaan.

Ja sitten mennään!

(Eli peukalokaasu ohjaa molempia moottoreita, jolloin huipputeho 2,8kW on hetkessä käytössä)

Kummassakin moottorissa on vapaaratas, eli ne eivät jarruta ollenkaan, jos vaikka haluaisi polkea omilla voimillaan/pienellä avustuksella mahdollisimman paljon.

Keskimoottorin yhteydessä on myös Gear Sensor, joka säästelee pyörän voimansiirtoa, se katkaisee vedon automaattisesti aina vaihdettaessa vaihdetta pienemmälle/suuremmalle.

 

Talviajoa varten on myös kiva tietää, että leveät nastarenkaat, kuten esim. 26″ x 4,8″ menevät hienosti alle.
(Kuten vaikkapa Schwalben Al Mighty 26″ x 4,8″-renkaat, joissa yhteensä 656-nastaa, siitä ei paljoa talviajon rengastus enää parane, sanoi joku nakkirenkailla ajava mitä vain!)

(Näin leveiden FAT-renkaiden alle mahtuminen ei ole itsestään selvyys kaikissa FAT-pyörissä)

Vakiorenkaina pyörässä tulee mukana Schwalben hyvin rullaavat 26″ x 4,8″ Jumbo Jimit.

 

Suomessa Akkutehtaan toimesta rakennettu 13S/48V-akku on tehty erittäin laadukkailla LG:n MJ1-suurkapasiteettikennoilla muodossa 13S7P.

Akku on siis luonnollisesti Akkutehdas.com:n Suomessa rakentama akku, Suomitakuulla, joten tämä akku ei siis ole mikään 12-vuotiaan kiinalaistytön itse kasaama luomus.

Tätä akkua ei tarvitse sen mahdollisesti vikaannuttua miettiä miten sen voisi lähettää ulkomaille korjattavaksi, huolto toimii meillä ihan täällä koto-Suomessa.
(Akkuja kun et Suomesta saa lähettää ulkomaille!)

Mukaan tulee 150-watin laturi, jolla akku latautuu n. 8 tunnissa tyhjästä täyteen.

Lisähintaan löytyy myös 300W-pikalaturia, jolla latausaika puolittuu.

Tai jopa 600-watin pikalaturillamme n. 2 tunnissa!

 

Näyttönä on Bafangin laadukas 860C-värinäyttö.

Ja tsekkaa mitkä osat ja varusteet tässä hintaluokassa:

Jarruina tässä pyörässä erittäin tehokkaat Shimanon XT-jarrut, 203mm:n jarrulevyillä edessä ja takana 180mm, BBSHD:tä ohjaavilla jarruantureilla varustettuina tietysti, näillä pyörä pysähtyy todella ripeästi!

Vaihteistona erittäin laadukas Shimanon XT 11-SPD.

Keulana tyylikäs ja tukeva tuplakruunuinen jäykkä keula.

Lisävarusteina tässä yksilössä jo valmiiksi asennettuina:

– 150mm:n hissitolppa.
– Tehokas LED-ajovalosarja, joka menee päälle ja pois Bafangin pädin ohjaamana ohjaustangon napista.
– Seisontajalka.

Runkokokona L, sopii parhaiten n. 173-190cm:n pituiselle kuskille.

Nousua omaavan ohjaustangon ansiosta tässä pyörässä on sporttisuudestaan huolimatta kuitenkin varsin ryhdikäs ajoasento.

Tällä ratkaisulla sinun ei tarvitse nojailla epämukavasti eteenpäin selkä vääränä 😉

Eikä asiaa ole ratkaistu heiveröisellä ja typerän näköisellä “joutsenkaulalla” eli vanhanaikaisella “säätöstemmillä” kuten yleensä.

 

Pyörälle 12kk:n takuu, ei koske kuluvia osia.

Akun takuu 24kk.

Pyörä on heti luovutettavissa.

Pyörän saat myös kuljetettuna suoraan kotiisi 130€:n lisähinnalla, kysy lisää: akkutehdas@gmail.com

Tai voit toki noutaa sen Vuosaaresta liikkeestämme, jossa se on sovittaessa myös koeajettavissa.

Muistathan, että tämänkin pyörän hankkimiseen saat käytettyä halutessasi Resursbankin tarjoaman helpon ja edullisen polkupyörätilin, lukaise tuolta lisää: https://akkutehdas.com/resursbank-osamaksu/

Out of stock

Category: