MXUS 3000 Turbo (4T) 18″ vanteella + Ferrofluidauksella

695,00 

Yksi tämän planeetan legendaarisimpia viritysmoottoreita!

Unohda ylihintaiset ja vanhanaikaiset Crystalytet!

MXUS käyttää suoravetomoottoreissaan 0,35mm:n laminointia, perinteisen 0,50mm:n sijaan, jota esim. Crystalyte käyttää edelleen.

0,35mm:n laminointi pienentää vierimisvastusta, joten moottori rullaa paremmin.

Tämä yksilö valmiiksi mustalla 18″ vanteella pinnattuna järeillä mustilla 10G (n.3mm) pinnoilla.

Löytyy tarvittaessa kaveriksi myös samanlainen 18″ tai 19″ etukiekko 20x110mm:n akselilla, kysy sitäkin!

Moottori on keskinopealla 4T-käämityksellä.

Tähän moottoriin on lisätty Ferrofluidaus sekä 10K-lämpöanturit Cycle Analystiä varten, jolla saadaan viritettyyn moottoriin lämmönhallinta kahdessa vaiheessa.

HALL-antureita sekä lämpöantureita on tässä moottorissa kaksin kappalein, joten jos jokin HALL-anturi hyytyisi kesken matkan, niin helpolla liittimenvaihdolla toiseen, päästään hetken päästä jatkamaan matkaa taas.

Tästä moottoristahan on maailmalla otettu jopa 15kW, se tosin vaatii sitten jo jäähdytyssiilien käyttämistä Ferrofluidien lisäksi, lisäksi huomioitava, että regenin (jarrutuksen talteenotto) käyttämistä on yli 10kW:n tehoilla joko vältettävä kokonaan, tai ainakin asetettava se todella lieväksi.

Moottorin akselin kiila nimittäin pääsee elämään, kun se ottaa kaiken kuorman vastaan edes takaisin, vuoroin kaasutettaessa ja vuoroin regeniä käytettäessä, jolloin se alkaa tekemään tilaa itselleen ja väljistymään.

Kasetipakaksi tähän moottoriin käy kierremallinen pakka, voit toki käyttää myös yksilehtistä, ns. sinkularatasta.

Tämän moottorin kanssa sopii kontrolleriksi mainiosti esim. Kellyn KLS7230S, joka on siniaallolla toimiva 72-voltin kontrolleri, sillä saat kunnollisella 72-voltin akulla n. 7-8000-watin piikkitehot.

Toki jos tehoa ei tarvita kuin esim. 5000-6000-wattia, niin Kellyn KLS7218S on hieman helpommin sijoitettava versio kapeutensa ansiosta.

Tehokkain, vielä järkevä vaihtoehto on käyttää Sabvotonin 72150-kontrolleria, joka antaa jo sitten jännitteestä riippuen n. 11.000-wattia. Sitäkin saat meiltä.

Silloin on kiihtyvyyttä luvassa luokkaa 0-50km/ = n. 4sek.

Moottorihan on luokiteltu 3000-wattiseksi, joten tehon ylittäessä noinkin paljon, ei sille anneta takuuta.

Mutta se toki toimii järkevästi käytettynä varsin hyvin noillakin tehoilla, kun sitä käytetään Cycle Analystin kanssa, jossa lämmönhallinta on oikeilla arvoilla käytössä, eikä regenillä turhaan kiusata akselin kiilaa.

72-voltilla, 4T-käämityksellä ja tällä 18″ rengaskoolla ottaa noilla tehoilla huippuja n. 60-65km/h.

Field Weakning-toiminnolla hieman enemmänkin vielä.

Moottorissa on kiinnitys kierremalliselle kasettipakalle ja jarrulevylle.

Kysy täydellistä pakettia jommalla kummalla kontrollerilla, Cycle Analystillä ja kunnollisella akulla, josta haluttu teho saadaan oikeasti irti!

Ja meiltähän löytyy kaikki muutkin tarvittavat osat nopean sähköpyörän kasaamiseen; Shimanon ja Maguran E-bike-jarrut, DNM:n jousituskomponentit, täysjousitetut sähköpyörän rungot 140-400:lle kennolle yms. yms.

Kysy pakettihintaa haluamillesi tuotteille! Email: akkutehdas (at) gmail.com

Out of stock

Category: