MAC 1000W Alennusvaihteellinen 170mm:n takanapamoottori FAT-pyöriin (12T)

455,00 

MAC tarjoaa ainoana markkinoilla täydet 1000-wattia omassa luokassaan!

Tämä on se vääntävin, eli 12T-versio.

Tällä kiipeät siis mäetkin muita vastaavia napamoottoreita ripeämmin!

Tästä syystä MAC-moottori on tavarapyöräänkin oikein oivallinen valinta, vääntöä riittää reilumpiinkin kuormiin.

Myös erilaisiin nojapyöriin tästä saadaan laadukas ratkaisu, mäkien kiipeäminen on nojapyörien heikko kohta, siihenkään ei välttämättä vaadita keskimoottoria.

Kontrolleriksi voit valita joko pienen 6-fettisen tai esim. tavarapyöriin yms. raskaampaan käyttöön suositeltavan 9-fettisen mallin.

6-fettinen malli sujahtaa tarvittaessa jopa pieneen satulalaukkuun, ilmankierto vain pitää varmistaa.

Molemmilla kontrollereilla saadaan täysi 1000-wattia käyttöön. (6-fettisellä minimissään 48-voltin akulla)

Molemmat kontrollerit tukevat jopa 72-voltin akkua.

MAC tarjoaa myös markkinoiden ainoana alennusvaihteellisten napamoottoreiden valmistajana neljää erilaista kV-arvoa, riippuen siitä halutaanko parasta vääntöä (eli kiihtyvyyttä ja mäennousukykyä) vai korkeinta huippunopeutta vai jotain näiden väliltä.

Ja offroad-käyttöön mainittakoon, että jopa tällä vääntävimmälläkin 12T-versiolla, 48-voltin akulla ja 26″ renkailla täydellä akulla saadaan tasaisella melko helposti 40km/h ja 72-voltin akulla n. 55km/h. (Sallittua vain suljetulla alueella)

MAC-moottoreissa on sen verran vääntöä, että niiden kanssa on ehdottomasti käytettävä kunnollisia Torque Armseja, jotta haarukan droppien vääntyminen saadaan estettyä.

Niitäkin saat meiltä, tarjoamme esim. laadukkaita Grinin torque Armseja 6mm:n ruostumattomasta teräksestä laserleikattuina.

MAC-moottori toimii kyllä ihan sellaisenaankin kontrollerin ja sopivan akun kanssa, mutta täyden hyödyn tästäkin moottorista saat vain kytkemällä siihen Cycle Analystin, joka tarjoaa kattavat säädöt esim. PAS-eli poljinanturille, avustustasojen säädöille yms. yms.

Moottorissa on kiinnitys jarrulevylle.

Täältä saat tilattua samalla sopivan vanteen pinnauksen kera, olemme tehneet valmiita pinnauspaketteja, joka kattaa suosituimmat vannekoot.

Kysy pakettihintaa haluamillesi tuotteille!

Email: akkutehdas (at) gmail.com

Out of stock

Category: