KS-Motor 1500W suoravetoinen 135mm:n takanapamoottori kasettipakalle, Ferrofluidattuna.

449,00 

Tässäpä pätevän hintainen viritysmoottori, jossa Ferrofluidaus valmiina!

Nimellistehonkesto tälle moottorille on 1500-wattia, mutta Ferrofluidauksen ansiosta tästä saa otettua 5-6000-wattia helposti piikkitehoa.

Se onnistuu helposti esim. Kellyn KLS7218S:llä, jolla moottorista tulee samalla äänetön Kellyn kontrollerin siniaaltotoiminnan ansiosta.

Hieman pienempien tehojen riittäessä voidaan käyttää myös todella pienikokoista Kellyn KLS7212S:ää jolla saadaan jo n. 3000-wattia.

Moottorin kV-arvo on n. 8,7RPM/V, joten esim. täysitehoisella 7218-Kellyllä ja 26″ rengaskoolla huippuja saadaan helposti 70km/h.

Moottorissa ei ole lämpöanturia, joten se on huomioitava suurempia tehoja käytettäessä, tämänkokoinen moottori Ferrofluidattuna kyllä kestää tuollaisia tehoja hetkellisesti.

Tämä malli soveltuu kasettipakan kanssa käytettäväksi.

Täältä saat tilattua samalla sopivan vanteen pinnauksen kera, olemme tehneet valmiita pinnauspaketteja, joka kattaa suosituimmat vannekoot.

Kysy täydellistä pakettia jommalla kummalla kontrollerilla, Cycle Analystillä ja kunnollisella akulla, josta haluttu teho saadaan oikeasti irti!

Ja meiltähän löytyy kaikki muutkin tarvittavat osat nopean sähköpyörän kasaamiseen; Shimanon ja Maguran E-bike-jarrut, DNM:n jousituskomponentit, sähköpyörän rungot 150-400:lle kennolle yms. yms.

Kysy pakettihintaa haluamillesi tuotteille! Email: akkutehdas (at) gmail.com

Out of stock

Category: