Siniaaltokontrolleri Kelly KLS7230S

339,00 

Kellyn KLS-sarjan järein malli, FOC-siniaaltotekniikkaa hyödyntävä (Sine Wave), eli tekee esim. suoravetonapamoottorista käytännössä melkein äänettömän.

Tämä on oivallinen kaveri monen suoravetoisen “3000-watin” napamoottorin kanssa, kuten MXUS 3K, 3000W-Fat-moottorit, QS205 yms. yms. Voima ei lopu heti kesken.

Laaja käyttöjännitealue; 18-90 volttia.

Ehdoton maksimi siis 90 volttia, jota ei saa ylittää. Tämä kannattaa ottaa huomioon akuston maksimilatausjännite huomioiden.

Kelly ilmoittaa perinteisesti maksimivirran vaihevirtana, tässä mallissa siis 300A.

Maksimi akkuvirta (Batt amps) on n. 135A, sen mukaan pitää akkukin siis mitoittaa, mikäli mielii ottaa tästä kaiken irti.

(Kiinalaisista rimpula-akuista saa hengen pois tällä nopeasti)

Maksimitehoa tällä kontrollerilla saadaan siis esim. 72 voltin akulla melkein 10 kilowattia.

Akku- ja vaihekaapelointi tuplana.

Ledeillä luettava vikadiagnostiikka.

Ei sovellu suoraan liitettäväksi Cycle Analystin kanssa, mutta väliin liitettävän shunttimoduulin kanssa onnistuu kyllä.

Kontrollerin mitat oheisessa tuotekuvassa, huomioi asennuspaikassa myös kaapeloinnin ja liittimien vaatima lisäpituus, n. 5 cm. Paino n. 1,35 kg

Mukaan tulee vesitiiviit liittimet kontrollerin ohjauskaapeleille.

Tilaa samalla täältä Bluetooth-Dongle jolla kontrollerin säätö onnistuu vaikka tien päällä Android-puhelimella tai tabletilla, sillä teet kätevästi myös kontrollerin ja moottorin parituksen.

5 in stock

Category: Tag: