Sale!

Jäykkäkeulainen ATX Dynafat 27,5″ Plus, suurella 917Wh:n akulla, 1600-watin tehoilla ja hyvillä varusteilla. Runkokoko M.

2 995,00 

Myyty!

Nyt hetitoimitukseen juuri valmistunut 1600-wattinen, Suomessa rakennettu plussarenkainen sähköpyörä suurella 917Wh:n akulla!

Ovatko aneemisten 250-wattisten markettipyörien pienet 500Wh:n akut ja 25km/h:n kulku hieman nihkeää mielestäsi?

Se työmatkakin olisi ehkä kiva taittaa hieman reippaammin ja välillä tehdä pidempiä päiväreissuja ilman pelkoa, että pieni akku hyytyy kesken kaiken.

Ja talviajossa sitä akkukapasiteettia vasta tarvitaankin.

Eipä hätää, onneksi meillä on jälleen tarjota parempaakin vaihtoehtoa sinulle!

Oletko turhaan etsinyt tällaista Suomen markkinoilta:

Mukavasti varusteltu, erittäin hyvin rullaava plussarenkainen sähköpyörä, voimakkaalla ja huolettomalla 1,6kW:n napamoottorilla.

Tämän pyörän paino on perusvarusteilla, ilman polkimia alle 25kg, eli saman verran kuin normaalin kaupan 250-wattisen ja 500Wh:n akulla varustetun sähköpyörän paino, mutta tässä pyörässä on reilusti enemmän tehoa ja akkukapasiteettia!

Tämä pyörä on sinulle, jota ei turha pyörän huoltaminen kiinnosta, siksi tässä on tehokas ja huoleton napamoottori, joten pyörän ketjut ja rattaat eivät rasitu sen enempää, kuin luomupyörässäkään, jopa päinvastoin. Pyörän jäykkä, alumiininen keula ei tuo pyörään lisäpainoa, lisäksi jää yksi merkittävä huoltokohde taas pois pyörästä.

Tässä pyörässä on erittäin hyvin rullaavat, mutta suuren ilmatilavuuden omaavat Schwalben 27,5″ x 2,8″-kokoiset Super Moto X-renkaat, joilla saat matalemmilla rengaspaineilla säädeltyä pyörään lisää mukavuutta.

Mitä muuta perus työmatkapyöräilijä voisi enää kaivata?

Vertaa samalla varustelua!

Pyörän huippunopeus on suoraan n. 45km/h, ihan ilman mitään takuut mitätöiviä speedboxeja yms. hässäkkää.

(Pyörän max. nopeuden voimme laskea veloituksetta alemmaksikin, jos siltä tuntuu)

Toki tämäkin pyörä saadaan rajoitettua tarvittaessa veloituksetta L1e-A luokan säännösten mukaan, eli 1000W ja 25km/h.

Silloin rajoituksia ei ole mahdollista kiertää tien päällä.

L1e-A-luokan ajoneuvo vaatii tieliikenteessä käytettynä liikennevakuutuksen, joka on yhtiöstä riippuen vain n. 100€/vuosi.

Työsuhdepyöräksi tämän saat hankittua myös, se onnistuu GoByBiken tai Etufillarin kautta.

(Silloin peukalokaasu otetaan pois ja pyörä rajoitetaan ko. pykälien mukaan 25km/h kulkevaksi, tästä emme voi tehdä poikkeusta)


Tietoisku. Huomioithan myös tämän miettiessäsi sähköpyörää:

Kaikki pyörämme ovat toteutettu ns. avoimella sähköjärjestelmällä, joka takaa sen, että esim. akkujen saatavuus on turvattu käytännössä ikuisiksi ajoiksi, eikä akku ole merkkisidonnainen, joten et maksa tuplahintaa pelkästä “merkistä” vaan ainoastaan akun laadusta.

Huomaa myös, että ns. merkkijärjestelmien kohdalla (Bosch, Shimano, Yamaha, Brose, Panasonic yms.) joiden valmistajat saattavat vetää akkumallinsa jopa pahimmillaan muutamankin vuoden päästä pois markkinoilta, jonka jälkeen kyseinen pyörä on valmis romuttamolle, kun siitä akku hyytyy.

(Ja kyseiset valmistajat tekevät kyllä parhaansa, jotta heidän akkujansa ei voisi edes kennottaa uudelleen, joten mikään vihreä valintakaan se ei todellakaan ole)

 

Akkuna tässä pyörässä on irroitettava ja lukittava avoimen järjestelmän Hailong/Reention-akku 24kk:n Suomitakuulla ja sen saat ladattua valintasi mukaan joko pyörässä kiinni, tai irroitettuna.

Joten et tarvitse tämän akun pyörässä tai irrallaan lataamiseen mitään erikseen hankittavia lisäosia, kuten on tilanne joillakin pyörämerkeillä.

Kennoina tässä akussa on Samsungin:n suurkapasiteettiset 21700-sarjan 50E-kennot.

KAIKKI pyöriemme akut ovat meidän toimestamme Suomessa huolella rakennettuja laatuakkuja, eivätkä siis ole mitään Kiinassa 12-vuotiaan tytön ihan itse kyhäämiä ilotulitteita 😉

Ne saattavat päälle päin toki näyttää samalta, mutta ne oleellisimmat erot löytyvät kyllä poikkeuksetta akun sisältä. Jos jonkinlaista rakenteeltaan ala-arvoista ja turvatonta akkua on nimittäin tullut vuosien aikana vastaan, kun olemme joutuneet niitä asiakkaillemme korjailemaan ja kennottamaan.

Lisäksi voit olla varma, että akkujemme tekniset tiedot ja kapasiteetti pitävät paikkansa. Tiedossa on nimittäin tapauksia, joissa pyörien akkujen kapasiteettia on alettu ihmettelemään ja kun akku on avattu ja tutkittu, niin akuista on puuttunut kennoja!

Lisäksi KAIKKI akkumme rakennetaan aina tunnettujen kennovalmistajien kennoista, jotka on helppo identifioida ja takuuajan jälkeenkin sen mahdollinen korjaaminen on helppoa ja edullista, kun siihen löytyy uusia, tismalleen samanlaisia kennoja.

Lukuisia ovat ne kerrat, kun meille on tuotu kiina-akku, jossa olisi pelkästään yhden viallisen kennoryhmän (yleensä 4-5kpl kennoja) vaihtamisella saatu sille kohtuuhintaan lisäaikaa jopa vuosiksi, mutta kun siinä on käytetty Noname-kennoja, niin siihen on mahdoton löytää korvaavia tilalle, joten koko akku onkin täysin hyödytön ja tilalle joudutaan rakentamaan kokonaan uusi akku. Onko tässä mitää järkeä?

Tämä korostuu koko ajan enemmän, kun niitä täysin luokattomia, halpoja kiinalaisia sähköpyöriä myydään ties missä marketeissa asiasta tietämättömille kuluttajille!


Tämäkin pyörämme kulkee siis vakiona n. 45km/h, siinä on tehoa 1600-wattia ja mikä tärkeintä, siinä on poljinavustuksen lisäksi myös portaaton peukalokaasu, jolla selviät mistä vain tilanteesta. Ylämäkeenkään ei tarvitse lähteä horjuen ja toivoen, että 250W-pyörän aneeminen avustus lähtisi äkkiä mukaan, kun voit vain rennosti kääntää peukalokaasusta!

Sinun ei myöskään tarvitse ostaa sitä kaupan aneemista 250W-pyörää, vain todetaksesi pian, että se 25km/h on sähköpyörällä tosiaan ihan kyhnytysnopeus, kun mummoa ja sukkahousumiestä tunkee ohi oikealta ja vasemmalta ja sitten miettiä miten käy takuiden, kun hankit siihen jonkin (ehkä huonosti toimivan) speedboxin ja sen jälkeen vielä ihmetellä, kun keskinopeuden noustessa se pieni 500Wh:n akku alkaa kulumaan silmissä. Takuun menetyksistä yms. ongelmista puhumattakaan.

Etkä saa juuri mihinkään “kovan merkin” pyörään suurempaa akkua sen pienen vakioakun tilalle ja jos saatkin, niin se on vain hieman suurempi..ja sellaisen suljetun järjestelmän merkkiakun hinnan kyllä varmaan arvaat.

Niihinkin meiltä sitten kysellään, josko voisimme rakentaa lisäakkuja, tai kennottaa nykyiseen akkuun lisää kapasiteettia, mutta kun se ei niiden suljetun järjestelmän takia vaan onnistu!

Joten miksi et hankkisi tällaista avoimella järjestelmällä varustettua sähköpyörää, jossa on kaiken muun hyvän lisäksi myös kerralla reilunkokoinen akku?


Pyörän ominaisuudet ja varusteet:

Alumiinirungon runkokoko on M/40cm, se sopii parhaiten n. 168-182cm:n kuskille.

Moottorina MXUS:n erittäin suosittu alennusvaihteellinen takanapamoottori, jossa tehoa 1600-wattia.

Vaihtaja: L-TWOO A3-8SPD

Jarrut: Tehokkaat Shimanon hydrauliset jarrut.

Keulana alumiininen jäykkä keula.

Renkaat: Pulleat, mutta erittäin hyvin rullaavat Schwalben plussarenkaat, koossa 27,5″ x 2,8″

Talvikuskeille tiedoksi oleellinen asia:

Tähän pyörään menee eteen ja taakse esim. suositut ja laadukkaat Schwalben 27,5″ x 2,6″-nastarenkaat, tai Suomi Tyres Fat Freddiet, koossa 27,5″ x 3,0″

Lisäksi samoille kiekoille ja runkoon menee hyvin esim. 27,5″ x 4″ FAT-renkaatkin, (saattaa vaatia lokasuojien fiksaamista) joten tässä pyörässä on erittäin monipuoliset kiekot erilaisten rengastuksien kannalta, joten talvipyöräilyäkään ei mikään estä !

Pyörän näyttönä ja kaikkea ohjaamassa on tuttu ja turvallinen, erittäin monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu Cycle Analyst V3.

Moottorinohjaimena on laadukas ohjelmoitava kanadalainen siniaaltokontrolleri, Grin Baserunner Z9, joka on kokonaan akun telakan sisällä piilossa.

Portaaton peukalokaasu on tietysti itsestään selvyys, kuten kaikissa pyörissämme. 

Pyörän näytössä näkyy reaaliaikaisesti myös tehot, sekä wattituntikulutus ja paljon paljon muuta.

Näitäkään ominaisuuksia et taatusti niistä kaupan pyöristä löydä.

 

Varusteet:

  • Ohjaustangon alla piilossa kolmiportainen tehokarttanappi eli “jemmanappi” jossa on myös 25km/h-asento
  • Suomessa rakennettu 48-voltin akku, jossa kapasiteettia mukavat 19,6Ah/917Wh.
  • Täyspeittävät lokasuojat, sopivat hyvin ympärivuotiseen ajoon.
  • Led-valosarja, tehokkaat etu- ja takavalo kätevästi päälle ja pois näytön ohjausnapista!
  • Seisontajalka
  • 150W-laturi

Lisävarusteena tähän pyörään saat myös hissitolpan, joustokeulan, tavaratelineen, vielä paremmat jarrut ja voimansiirron, kysy!

Pyörän takuu 12kk, akulle takuu 24kk, ei koske kuluvia osia.

Näitä suosittuja pyöriämme tällä hetkellä vain tämä 1 kpl.

Saamme tehtyä vastaavaa pyörää haluamillasi osilla myös suurempiin L- ja XL- kokoisiin runkoihin.

Pyörän saat myös kuljetettuna kotiisi Kaukokiidon kyydillä 150€:n lisähinnalla, kysy lisää: akkutehdas@gmail.com

Tai voit toki noutaa sen Vuosaaresta liikkeestämme, jossa se on sovittaessa myös koeajettavissa.

Mikäli helppo ja edullinen rahoitus kiinnostaa pyöriimme, niin Resursbankin Polkupyörätilillä se onnistuu.

 

Out of stock

Category: