Grin Baserunner L10-Siniaaltokontrolleri, max 52V/n. 2000W

325,00 

Nyt laitettiin myyntiin vihdoin Grinin pientä ja pätevää siniaaltokontrolleria, joka menee kokonaan piiloon Hailong-runkoakun telakan sisään.

Näitä olemme asennelleet jo vuosia omiin ja asiakkaiden pyöriin ja on kyllä oikein kiva kontrolleri.

Kontrollerissa on suora liitäntä Cycle Analystin WP/PAD-mallille, joten mitään ulkoisia shuntteja ei tarvitse kytkeä tämän ja CA:n väliin.

Samoin virrat menevät ko. CA:n pädistä päälle ja pois.

Max. jännitteenkesto on 60V, joten tätä voit käyttää maksimissaan n. 52-voltin akun kanssa (ns. 14S-akku)

Tämä sopii erinomisesti alennusvaihteellisten moottoreiden kanssa, tokikaan ei ihan pienimpien sellaisten, ei ainakaan täydellä teholla ajettuina.

Sopivia moottoreita täydellä teholla ajettaviksi ovat esim. MXUS:n XF19 Cassette/MXUS:n 750W Fat-moottori, MAC-moottorit, Bafangin 750W ja 1000W Fat-moottorit jne.

Ja silloinkin erittäin suositeltavaa on laittaa moottoriin lämpöanturi ja monitoroida/rajoittaa moottorin lämpöjä Cycle Analystin kaksivaiheisen lämmönhallinan kautta.

Toki ihan suoravetoiset moottoritkin (esim. 750W-3000W) toimivat hyvin tämän kanssa.

Kontrolleri on ohjelmoitavissa samalla ohjelmointikaapelilla, kuin Cycle Analyst.

Moottorille menevän kaapelin liittimenä on laadukas ja kätevä L10-liitin.

Portaaton Regen:

Kyseinen kontrolleri tukee myös peukalokaasun/kaasukahvan kautta portaatonta regen-toimintoa, eli painaessasi ensin jarrua saat halutun määrän regeniä ja painaessasi samaan aikaan lisäksi kaasua, regen voimistuu samassa suhteessa. Tämä säästää myös jarrupaloja ja mikäpä sen mukavampaa ja järkevämpää, kuin kerätä jarrutuksesta mahdollisimman paljon energiaa takaisin akkuun!

Huom. Normaalit alennusvaihteelliset moottorit eivät voi hyödyntää regen-toimintoa niissä olevan vapaakytkimen takia, joten regenin käyttö onnistuu vain suoravetoisissa napamoottoreissa. Poikkeuksen tästä tekee Grinin GMAC-moottori, jossa ei vapaakytkintä ole.

Jos tilaat samalla moottorin meiltä, niin voit tilata halutessasi samalla myös ko. moottorin parituksen tälle kontrollerille lisähintaan.

1 in stock

Category: