Cyclone 3000W keskimoottori + asennussarja.

699,00 

HUOM!  

 

Cyclonen keskimoottorisarja ei kuulu tällä hetkellä valikoimiimme!

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita tilatessasi keskiösi leveys 68-120mm:n väliltä.

(Tämä tuote on kokonainen Cyclone-moottorisarja, sisältäen myös vakiokontrollerin)

Vapise Bafang BBSHD!

Vihdoin se saapuu Suomen markkinoille, maailmalla mainetta niittänyt Cyclonen suosittu ja kehuttu keskimoottori.

Lue lyhyt vertailu Bafangin BBSHD:n ja Cyclonen väliltä täältä Moottoritieto-osiostamme.

Yksinkertaisesti: Cyclone on Bafangiin verrattuna hieman äänekkäämpi, asennus vaatii hieman enemmän vaivaa, (tosin Cyclone on helpompi asentaa ilman että se roikkuu rumasti keskiön alapuolella) se on myös ulkomitoiltaan hieman Bafangia isompi moottori. Bafangissa kontrolleri on moottorin yhteydessä, eli sitä ei tarvitse erikseen asentaa mihinkään, mutta sen huoltaminen ja vaihtaminen on vastaavasti hieman työläämpää. Eikä Cycloneen ole saatavilla värinäyttöä.

Mutta sitten ne hyvät puolet:

Raakaa voimaa!

Sitä Cyclone tosiaan tarjoileekin ja koska se on alun alkaenkin tehty kestävämmäksi kuin Bafang, se myös kestää.

Bafang BBSHD on luokiteltu 1-kilowattiseksi  ja siitä on mailmalla otettu viritettynä n. 2-2,5 kilowattia, kun taas Cyclone on jo suoraan luokiteltu 3-kilowattiseksi (jota tukee myös vakiona toimitettava kontrolleri, joka antaa 2900 wattia 72-voltilla) Ja viritettynä Cyclonesta on otettu jopa 5-6 kilowattia. Eli esim. käytettäessä maksimissaan 1-kilowatin tehoilla Cyclonessa on enemmän “varaa” kuin Bafangissa. Lisäksi molemmat painavat kontrollereiden kanssa suurin piirtein yhtä paljon.

Eli vaikka käyttäisit Cyclonea laillisilla tehoillakin, niin se on hieman järeämpi rakenteeltaan kuin Bafang, ollen kuitenkin n. samanpainoinen. Ja jos nälkä kasvaa syödessä..

Vertaa myös hinnoittelua Bafangiin!

Cyclonen moottorit sopivat myös erinomaisesti fatbikeihin, vain kiinnityskorvien muoto ja keskiöakselin pituus on erilainen, mutta hinta sama.

Erilaisilla kiinnityskorvilla ja kahdella eri keskiön akselin pituudella Cyclone sopii periaatteessa kaikkiin markkinoilla oleviin polkupyöriin, riippumatta onko poljinkeskiön leveys 68-120mm. Tämä kattaa siis myös leveimmät fatbike-mallit.

Jotkut Bafang-myyjät hinnoittelevat moottoreidensa fatbike-versiot mallista riippuen jopa 100-200 euroa kalliimmiksi.

Myös varaosien saanti on Cyclonessa taattu, esim. kuluvinta osaa, eli planeettavaihteiston hammasratassarjaa on saatavilla. Sekä kaikkea muuta asennussarjaan kuuluvaa osaakin. Pyrimme pitämään niitä hyllyssä.

Jos pyörässäsi runko on jollain tavalla hankalan muotoinen, eikä siihen sovi mikään keskimoottori ilman, että se roikkuu holtittoman näköisesti alaspäin, ei hätää.

Meiltä saat pienellä lisähinnalla sopivan pituiset korvakkeet täältä.

Cyclonen moottorin kaveriksi voit valita joko vakiokontrollerin tai hieman kalliimman Kellyn KLS-sarjan kontrollerin, joka tarjoaa muutamia etuja:

  • Se on vakiokontrolleria selvästi pienempi ja näin ollen helpompi sijoittaa. Silti kokoonsa nähden tehokas.
  • Kellyn voit ohjelmoida halutessasi Bluetoothilla lisävarusteena saatavan BT-palikan kautta (Android), tai jättää ohjelmoinnin meille, näin ollen sen pystyy konfiguroimaan myös pienemmille/laillisille tehoille, vakiokontrolleri antaa tehoa esim. 48-voltilla n. 2000 wattia ja 72-voltilla n. 2900 wattia, eli selvästi yli laillisuuden rajan. Toki tieliikenteen ulkopuolella voit käyttää niitäkin tehoja halutessasi.
  • Kellyn softalla myös kaasua pystyy rampittamaan jos halutaan tehosta tinkimättä pehmeämpiä lähtöjä, tämä pidentää myös voimansiirron ikää.

Meiltä saat myös ohjeet Kellyn kontrollerin parittamiseksi Cyclonen kanssa.

Out of stock

Category:

Description

Vain meiltä tilaamalla Cyclonen saat nämä:

Puramme jokaisen meille saapuvan moottorin ja asennamme perus 10k-lämpöanturin pitkällä kaapelilla, jota esim. Cycle Analyst osaa lukea.

Vain meiltä saat Cyclonen asennusvinkit sekä tuen selvällä suomenkielellä.

Joistakin Euroopan maistakin tilattaessa on ilmennyt, että asiakkaan maksettaviksi ovat tulleet yllättäen myös arvonlisävero sekä tullimaksut, meillä nämä velvoitteet ovat luonnollisesti jo hinnassa mukana. Sekä tietenkin täysi 12kk takuu, edellyttäen tietysti, että valmistajan tehosuositusta ei ylitetä.

Cyclone-sarjan saat meiltä myös valmiiksi asennettuna pyörääsi, kysy:

akkutehdas (at) gmail.com