Cycle Analyst V3/CA3-DP / Suoravetoisille napamoottoreille, eli ilman nopeusanturia.

170,00 

Cycle Analyst on ainoa oikea työkalu rakennetun sähköpyörän oikeaoppiseen säätämiseen ja virittämiseen.

Se ei siis suinkaan ole pelkkä perus sähköpolkupyörän mittari, vaan erittäin monipuolinen laite, johon pystyy liittämään esim. ohjaustankoon asennettavia kytkimiä tehojen ja erilaisten ajomoodien ohjaamiseen. Ajomoodien vaihto onnistuu vaikka ajaessa lennosta, ei siis mitään hankalia parittamisia kännykän kanssa yms.

CA3-DP on suositun Cycle Analystin ilman nopeusmittarin anturia varustettu versio.

Se poimii siis nopeussignaalin suoraan moottorista (suoravetoisesta, jossa ei ole vapaakytkintä välissä)

HUOM!

Tämä DP-versio sopii vain suoravetoisen (napa)moottorin kanssa ja se saa nopeustietonsa suoraan moottorilta.

Jos haluat keskimoottorille tai alennusvaihteella varustetulle napamoottorille tarkoitetun Cycle Analystin DPS-version, niin se löytyy täältä.

Cycle Analystiä ei ole saatavana hienolla kosketus/värinäytöllä mutta tällä säädät ja analysoitkin sitten kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

Liitettävyys ja säädettävyys on huikea, tällä rakennat esim.

  • Momentintunnistinta simuloivan ohjelman yhdessä CA-yhteensopivan poljintunnistimen (PAS) kanssa, jolla yhdessä ns. digikytkimen kanssa saat vaikka 20 erilaista moodia.
  • 3-asentoisen kytkimen kanssa saat kolme eri ohjelmaa, esim. eri tehoalueet, vaikkapa 250W, 1000W ja 3000W..tai tehokkaammissa pyörissä vaikkapa 1000W, 3000W ja 10000W.
  • Rajoitat moottorin tehoa valitsemasi moottorinlämmön ylityttyä, ehdoton toiminto “ylikellotettujen” moottoreiden lämmönhallinnassa.
  • Lämmönhallinta tapahtuu vieläpä hienostuneesti kahdessa vaiheessa, joten moottori ei stoppaa kerralla kokonaan, vaan alemman rajan ylityttyä se leikkaa tehoja pois.
  • CA:n statiikasta pystyt (myös jälkeenpäin) keräämään tietoa nopeuksista, matkoista, virroista, jarrutusenergian talteenotosta, moottorin hetkellisestä ja korkeimmasta lämmöstä yms. sekä akun käyttö- ja latausstatistiikasta, kuten; energiankulutus (Ah) ja (Wh/km), lataussyklit yms. Myös esim. “Voltage Sagin” havainnointi onnistuu.
  • Erilaisten kaasukahvojen/peukalokaasujen sovitus käytettävälle kontrollerille.
  • Luonnollisesti esim. eri rengaskootkin saat asetettua millilleen vierintäkehän mukaan, ei sinnepäin renkaan tuumakoon mukaan, kuten yleensä normaaleissa sähköpyörien mittareissa.
  • Myös näytössä esitettävät arvot saa omiin tarpeisiin valittua.

Cycle Analyst-yhteensopivat PAS-anturit löydät täältä ja täältä (kaksi eri mallia)

Kaikki asetukset pystyt tekemään parhaiten PC:n kanssa, mutta suoraan paneelista säädöt onnistuvat myös tien päällä.

Cycle Analystin saat toimimaan myös kontrollereiden kanssa, joissa ei alunperin ole CA:n liitäntää, lisäämällä vain väliin Cycle Analystin Shunt-moduulin.

Cycle Analystin käyttö vaatii jossain määrin asioihin vihkiintynyttä/säätämisestä innostunutta henkilöä, joten suosittelemme ettet osta, jos et tiedä mitä ostat 😉

Tosin jos et halua heti alkaa opiskelemaan Cycle analystin asetuksien tekoa, vaan haluat päästä saman tien asentelemaan sitä, niin täältä saat 35€:n lisähintaan tilattua CA:n perusohjelmoinnin jo valmiiksi ja sitten ajan kanssa opeteltua sen asetuksien muuttamista tarkalleen oman maun mukaiseksi.

Käyttöohjeetkin Cycle Analystiin ovat olemassa vain Englanniksi, ne löydät täältä.

Huom. Cycle Analyst kestää normaalia sadetta, mutta pesun ajaksi suositellaan pussilla peittämistä.

Takuu 12kk

4 in stock (can be backordered)