Cycle Analyst DP/DPS:n perusohjelmointityö.

35,00 

Nimensä mukaisesti saat meiltä lisäpalveluna Cycle Analystin myös valmiiksi ohjelmoituna omaan käyttötarkoitukseesi. (tällä hinnalla vain meiltä hankittuun Cycle Analystiin.)

Paketista otettuna Cycle Analyst ei esim. ymmärrä analogisesta tai digikytkimestä mitään, ei myöskään edellä mainittavista arvoista.

Teemme nämä kaikki asetukset valmiiksi.

 

Ilmoita meille tilattuasi sähköpostiimme: akkutehdas (at) gmail.com seuraavat asiat:

  • Akkusi nominaalijännite (V) ja kapasiteetti (Ah), renkaan vierintäkehä millimetreinä (=halkaisija x 3,14)
  • Jos tilaat Cycle Analystin kanssa myös digikytkimen pyöräsi PAS- eli poljinavustuksen ohjaamiseen, niin ilmoitathan, että montako avustustasoa haluat käyttöösi (2-20kpl)
  • Samoin jos tilaat CA:n kanssa myös analogisen 3-asentoisen kytkimen pyöräsi teho- ja nopeuskarttojen hallintaan, niin ilmoitathan halutut teho- ja nopeusalueet kytkimen eri asennoille (esim. 1000W/3000W/5000W ja 25km/unlimited/unlimited)
  • Moottorin lämmönhallinta asetetaan kahteen vaiheeseen: 1=110-astetta ja 2=130-astetta, ilmoita jos haluat ne muilla arvoilla.

Tämän lisäpalvelun tilatessasi saat siis Cycle Analystin heti käyttöösi ja voit sitten ajan kanssa tutkia asetuksia tarkemmin, jos niitä haluat muutella vielä johonkin suuntaan.