ATX Dynafat 2000W / 1008Wh:n akulla, runkokoko 18,5″

3 995,00 

MYYTY!

HUOM! Nyt 500€:n alennus jäljellä olevista varastopyöristämme!!!

Mielenkiintoinen vaihtoehto markettien tylsille, hitaille ja pieniakkuisille sähköpyörille, joissa yhä useampia häiritsee suurten valmistajien rajoitetut suljetut järjestelmät.

Runkokoko 18,5″

Miksi hankkia tavallinen hidas merkkipyörä, jossa avustus töksähtää samantien 25km/h:n ja jos sitä yrität kiertää laittamalla pinnamagneetin poljinkampeen, jotta saisit edes hieman lisää huippuja, niin nopeus- ja matkamittari alkaakin näyttämään perunoita?

Toki voit kiertää sen jollain merkki- ja mallikohtaisella speedboxilla, mutta sitten loppuukin pyörästä takuut ja sen pieni akku loppuu vielä aikaisemmin, kuin ennen rajoituksen poistoa yms. harmia.

Tässä Dynafatissä on jo vakiona tehoa mukavat 2000-wattia, peukalokaasu, akkukapasiteettia kivat 1008Wh ja se kulkee rajoittamattomana n. 50km/h, joten työmatkat ja muut sekalaiset ajot sujuvat nyt ripeästi.

Nopeuden saa toki edelleen rajoitettua näytön kautta haluamakseen.

Tämä on mallistomme myydyin pyörä.

Moottorina on laadukas MXUS:n fätin alennusvaihteellinen napamoottori.

Pyörän akku on luonnollisesti Suomessa Akkutehdas Helsinki Oy:n rakentama laatuakku.

Akkuna 52-voltin malli, kennoina Samsungin uudemman formaatin 50E-kennot, kapasiteettia 1008Wh, akussa on lisäksi Bluetooth/Smart-BMS, joten voit seurata akun kuntoa yms. kätevästi kännykällä.

Näyttönä ja kaikkea ohjaamassa on tietysti Cycle Analyst V3 DPS, jossa esim. kolmiasentoinen tehokarttakytkin, sekä diginapilla hallittava poljinavustus, jossa 10kpl eri avustustasoja.

Moottorin lämmönhallinta tapahtuu sivistyneesti kahdessa vaiheessa.

Peukalokaasu.

Fätin ilmakeula 120mm:n joustolla.

Jarruina tehokkaat Maguran MT5e-sähköpyörän jarrut Maguran kelluvilla 203mm:n jarrulevyillä.

Vaihteistona Shimanon Altus 9spd.

 

Varusteita:

  • Tehokkaat LED-valot edessä ja takana, ne saa helposti päälle ja pois ohjaustangon napista, virtansa se ottaa pyörän akusta, eli ei enää hankalia pariston vaihtoja ja erillisten akkujen lataamista.
  • Kokopeittävät lokasuojat
  • Tukeva seisontajalka

Huippunopeus rajoittamattomana yli 50km/h, mutta tämänkin pyörän saat halutessasi ohjelmoituna L1E-a luokan sähköajoneuvoksi veloituksetta.

HUOM! Tämänkin pyörän voit nyt tilata osamaksulla, pakkaus- ja rahtikulut Suomeen tälle ovat 70€, nouto 0€.

Pyörän takuu 12kk, akulle takuu 24kk.

Out of stock

Category: