3000W / FAT 170-175mm Suoravetoinen takanapamoottori (4T) (Copy)

715,00 

Nyt poistona 2kpl fätin 3000W-moottoria pinnattuna fätin 26″ x 80mm:n vanteelle hyvään hintaan, vain huhtikuun ajan!!!

Normaalisti hinta 715€, nyt -25%!

Huom. 170-175mm:n dropeille tarkoitettu malli!

Harvinaisen tuhti läskin takanapamoottori ns. keskinopealla 4T-käämityksellä!

4T-käämityksellä ja n. 5-8kW:n tehoilla huippuja pyörä kerää tällä moottorilla n. 65-75km/h, silti kiihtyvyyttä on rutkasti tarjolla.

Pinnattuna valmiiksi läskin 80mm:n vanteelle, kirkkailla 12G-pinnoilla.

Tätä voi ajaa sellaisenaan esim. Kellyn KLS7212S:llä jolloin tehoa saadaan n. 4kW:n verran 72-voltin akulla.

Ferrofluidaus (+80€) voidaan tehdä tähän myös, jolloin tästä saat Kellyn KLS7230S:llä otettua 72-voltilla n. 8000-wattia!

Ferrofluidauksen yhteydessä laitetaan 10K-lämpöanturi, jolloin sen voi liittää Cycle Analystiin, joka huolehtii moottorin lämmönhallinnasta sivistyneesti kahdessa vaiheessa.

Tällä moottorilla alkaa läski liikkumaan, eikä tarvitse huolehtia että moottori söisi ketjuja ja rattaita, kuten keskimoottorit tekevät!

Muistathan, että em. Kellyn siniaaltokontrollereilla moottorista tulee sivistyneen äänetön, toisin kuin perinteisillä kanttiaaltokontrollereilla, jotka juristavat ikävästi varsinkin paikaltaan lähdettäessä. Lisäksi alavääntöä on enemmän tarjolla.

Sopii droppileveydeltään 170-175mm:n pyörään. Kierrepakalle tarkoitettu versio, meiltä saat myös 7-10 SPD-kierrepakat.

Moottorissa on kiinnitys jarrulevylle ja siinä on tuplana Hall-anturiliitännät, joten jos moottorin johonkin Hall-anturiin tulisi joskus jotain vikaa, niin liitintä vaihtamalla (minuutin homma) matka jatkuu taas!

Kysy täydellistä pakettia jommalla kummalla kontrollerilla, Cycle Analystillä ja kunnollisella akulla, josta haluttu teho saadaan oikeasti irti!

Ja meiltähän löytyy kaikki muutkin tarvittavat osat nopean sähköpyörän kasaamiseen; Shimanon ja Maguran E-bike-jarrut, DNM:n jousituskomponentit, täysjousitetut sähköpyörän rungot 150-400:lle kennolle yms. yms.

Kysy pakettihintaa haluamillesi tuotteille! Email: akkutehdas (at) gmail.com

Out of stock

Category: