ATX DynaFat

Teho: 1000W - 8000W

Suomessa kokonaan akkua myöten kehitetty ja koottu sähkö-Fatpyörä!

Vertaa tätä Akkutehtaan Suomessa kehittämää ja rakentamaa Fättipyörää markkinoiden  “merkki”sähkö-Fatpyöriin:

Moottoriteho: 1000W-8000W  vs.  250W-750W

Akkukapasiteetti: 700Wh-1800Wh  vs.  n.500Wh

Huippunopeus: 25-80km/h  vs.  25km/h

Huom! Kaikissa malleissa valintasi mukaan joko kaasukahva tai peukalokaasu!

Varusteet:

Kaikissa Dynafat-malleissa edessä on lukittava ilmajoustokeula ja valintasi mukaan joko kaasukahva tai peukalokaasu!

Mallista riippuen akkuna on joko irroitettava Hailong tai kiinteä akku ja jarruina joko Shimanon hyvät perusjarrut tai todella tehokkaat Maguran sähköpyörän jarrut.

Pyörän akku on aina mallista riippumatta Akkutehtaan Suomessa laatukennoista rakentama.

Hinnasto/varusteluettelo on varsin joustava, monet erilaiset muutokset mahdollisia.

Jos esim. haluat 1000W moottorin kanssa mahdollisimman suuren akun, niin onnistuu kyllä.

Kysy rohkeasti lisää:

E-mail: akkutehdas (at) gmail.com

Kysy lisää sinua kiinnostavasta versiosta haluamillasi varusteilla.

e-mail:  akkutehdas (at) gmail.com

Lisävarusteet:

  • Täyspeittävät Fat-lokasuojat asennettuna: 125€
  • Tehokas LED-Valosarja eteen ja taakse, käyttö ohjaustangosta yhdestä napista. Ottaa virtansa pyörän akusta DC-muuntimella: 125€

Oletko kyllästynyt kalliidenkin “merkkipyörien” moniin, erilaisiin rajoitteisiin? 

Niissä nopeus on rajoitettu, tehot ovat rajalliset ja akkukin on sidottu tietyn merkin omaan, hinnaltaan kalliiseen ja rajattuun valikoimaan, jossa on tarjolla pääsääntöisesti vain pienikapasiteettisia akkuja.

Miltä kuulostaisi pyörä, jossa kyseisiä kompromissejä ei ole ja osatkin saat valita juuri oman makusi ja budjettisi mukaan?

Tuomme markkinoille ATX-tuotemerkillä valikoiman asiakkaan tarpeisiin rakennettuja nopeita sähköpyöriä, joissa sinun ei tarvitse tyytyä valmistajan valitsemiin komponentteihin.

Miksi maksaa turhaan tuhansia euroja pyörästä, joka muuten olisi kelvollinen, mutta siihen saa olla ensimmäisenä ostamassa toisen akun, vaihtamassa paremman keulan ja päivittämässä jarrutkin kunnollisiin?

Silloin kalliista pyörästä tulee helposti vielä kalliimpi, lisäksi lähes kaikki tavalliset merkkipyörät ovat täynnä sähköistykseen liittyviä osia, joita ei käyttäjä voi vaihtaa niiden rikkouduttua, puhumattakaan, jos haluaisi vaihtaa niitä paremmiksi.

Moniin sähköpyöriin saa toki hankittua nopeuden nostamiseen tarkoitetun “lastun” jälkeenpäin, mutta silloin yleensä loppuu pyörän takuu, pienehkö akku hyytyy entistä aiemmin, vaikka tehoa ei olisi edes aiempaa enempää ja aiemmin kelvanneet alkuperäiset jarrutkaan eivät enää yleensä riitä, jos pyörä alkaa kulkemaan 25km/h:n sijaan 50km/h.

Meiltä saat niin Shimanon perusjarruja, kuin myös esim. Maguran nelimäntäisillä jarrusatuloilla varustettuja, sähköpyöriin tarkoitettuja, todella tehokkaitakin jarruja.